Tarina

Me olemmeKPS Promotions

KPS Promotion perustettiin kahden kaveruksen intohimosta jakaa ikimuistoisia elämyksiä suomen suurimmissa yleisö tapahtumissa.

Ensimmäinen oma elämyslaite hankittiin Ranskasta ja se esiteltiin keväällä 2011 Suomen kansalle Jouninkaupan pihassa keskellä suomen kauneinta Lappia.

“Kevät taivaalla kaartaa helikopteri. Se laskeutuu Äkäslompolon K-Marketin pihaan, jossa kauppias Sampo Kaulanen järjesti asiakkailleen mieleenpainuvimmat kevät karkelot koskaan.

Helikopterista nousee Vuoden Miss Suomi Viivi Pumpanen, mediapersoona Arttu Harkki, seremoniamestari Jan Baas, leffatähti Renne Korppila ja itse kauppias Sampo Kaulanen.

Bileet voivat alkaa. Arttu nappaa mikrofonin ja yleisön haltuun samalla kun Viivin hymy alkaa hyytymään kun hän tajuaa olevansa ensimmäinen taivaalle ammuttava tykinkuula.

3 2 1 ja Linko ampuu Pumpasen turvallisesti kokovartalovalaissa taivaalle melkein 5g voiman nopeudella kahteenkymmeneneen metriä. Yleisö hurraa ja Viivi viimeistelee hypyt komeilla volteilla kuin vanha tekijä. Asiakkaat taputtavat ja asettuvat jonoon odottamaan vuoroaan. Tämä oli ikimuistoinen päivä monelle, myös allekirjoittaneelle! ”

xxx

Lauri Räsänen

Founder & Partner

TLDR

Perustettu

2011

Yli

100

Tapahtumaa

Yli

1000

Asiakasta

Tarina

Intohimolla elämyksiä

Tarinan jatkuessa 10 vuotta myöhemmin KPS tarjoaa edelleen laadusta tinkimättä Suomen mieleen painuvimmat tapahtumaelämykset tuhansille kävijöille ympäri vuoden, sisällä ja ulkona. Toteutamme räätälöidyt tapahtuma elämykset ja kokonaisuudet asiakkaiden tarpeiden mukaan. Oletko tapahtumajärjestäjä, markkinointitoimisto tai brändin markkinoinnista vastaava henkilö, voit olla varma että meidän kautta toteutettu tapahtuma tempaus jää ikimuistoisena mieleen sinulle ja asiakkaillesi.

Tapahtumia jotka jäävät mieleen!

Meidän kanssamme tapahtumat ja festarit eivät takuulla jää kylmäksi. Ota yhteyttä ja katsotaan, kuinka pystyisimme säväyttämään teidän meininkiä!
OTA YHTEYTTÄ